Feeling good, binnen én buiten

Oost west, thuis best. Zo luidt het gezegd in ieder geval. Maar als je er even bij nadenkt, klopt dit eigenlijk ook. Door de evoluties in de laatste jaren, brengen we meer tijd dan vroeger door in ons eigen huis en in onze eigen tuin. Ons huis in niet meer enkel de plek om snel een maaltijd te nuttigen, tv. te kijken en te gaan slapen. We werken meer van thuis uit, ontvangen vrienden eerder thuis dan af te spreken op restaurant en met de heerlijke warme zomers die ons de laatste jaren verrast hebben, genieten en ontspannen we ook hoe langer hoe meer van onze tuin. Tijd dus om zowel je interieur als je exterieur aan een make-over te onderwerpen!

Ontspannen in alle comfort

Wanneer je aan een gezellig interieur denkt, zie je waarschijnlijk vooral je salon voor je. Dit deel van je huis wordt dan ook heel regelmatig benut. Je gebruikt je salon om vrienden te ontvangen, met het gezin tv. te kijken en misschien zelfs om er af en toe een dutje in te doen. Je wil hier dus mooie meubels zetten die ook erg comfortabel zijn. Linteloo heeft dat helemaal begrepen. Dit internationale merk heeft tal van internationale designers onder de arm genomen om meubels te ontwerpen die voor een huiselijke, ontspannen en comfortabele sfeer zorgen. In de collectie van Linteloo vind je zitbanken en zithoeken terug, die elk interieur meteen een wow-factor bezorgen.

Comfortabel ontspannen

Ook in je tuin wil je op een comfortabele manier kunnen ontspannen. Hier heb je op zijn minst een aangenaam zitmeubel voor nodig en een tafeltje om je drankje op neer te kunnen zetten. Verder is een parasol ook onmisbaar. Bekijk hiervoor zeker de collectie van Jardinico. Deze exclusieve parasols met een eigentijds design passen perfect op jouw terras of in jouw tuin. Bovendien zijn de parasols van Jardinico niet alleen een streling voor het oog, maar zijn ze ook erg kwalitatief en handig in gebruik. In het aanbod vind je parasols in allerlei kleuren, maten en afwerkingen terug. Daardoor is er altijd een parasol die voor jou gemaakt lijkt te zijn.

Moeilijk kiezen?

Zowel wat je interieur als je exterieur betreft, is het vaak moeilijk kiezen. Soms vind je verschillende stijlen heel tof, of weet je niet goed welke richting je uit wil wanneer je met een make-over start. Het is dan ook altijd een goede eerste stap om wat inspiratie op te doen voor je je plannen concreet maakt. Kijk eens rond op Pinterest, raadpleeg enkele vakmagazines of bezoek de toonzaal van een meubelzaak. Zo krijg je alvast een eerste idee van wat je mooi vindt en met welke materialen en kleuren je wil werken. Blijf je twijfelen of krijg je sowieso graag advies van een expert? Ga dan zeker eens in gesprek met een interieurarchitect. Hij of zij heeft zeker geweldige ideeën om van jouw huis een echte thuis te maken.

Geef een reactie