De beste kleding voor tijdens het wandelen

Wandelen is iets wat ik de laatste jaren enorm veel doe. Dit doe ik niet alleen om lekker tot rust te komen of om te gaan genieten van de natuur. Maar ook doe ik dit om in beweging te blijven en om af te vallen. Ik ben een enorme fan van de natuur en de bossen in mijn omgeving. Ik ga dan ook bijna iedere dag wel een stuk wandelen en dan het liefst door de mooie natuur in en rondom Twente. Hiervoor heb ik altijd de beste wandeloutfits aan. Goede schoenen kunnen hier bijvoorbeeld niet bij ontbreken. Wat tegenwoordig ook enorm belangrijk is geworden zijn teekwerende kleding. Hiermee kan jij een tekenbeet voorkomen en misschien wel nog ergere problemen. Hiermee ben je dus beschermd tegen teken en andere insecten. Deze kleding is echte boswachter kleding en word dus ook veel door boswachters gedragen. Voor boswachters wie dit niet hebben is dit wel een echte aanrader.

Wandelen in Twente

In het mooie Twente heb je genoeg leuke wandelroutes. Er komen dan ook altijd veel mensen die kant op om daar te wandelen. Hier kan je genieten van prachtige lanen, weilanden met houtwallen en akkers vol wilde bloemen. Het geeft dan ook een heerlijk sfeer als je er doorheen wandelt. Ik heb vijf enorm mooie wandelroutes voor de wandelaar opgezocht. Zo heb je de wandelroute Twentse Wallen van 13 kilometer. Deze is een van de mooiste door het hof van Twente. De ANWB-wandelroute fruitig Twente. Bij deze wandelroute van 16 of 23,5 km kom je langs allerlei Twentse fruitkwekerijen. Wandelroute Lutterzand Stuifzandroute van 4 km. Een korte wandelroute met een lekker hapje eten. Wandelroute op de Sallandse Heuvelrug. Een prachtig natuurgebied aan de rand van Twente. Fliegerhorstroute bij Vliegbasis Twente van 24 km. Een wandeling rond Vliegbasis Twente. Allemaal heerlijke wandelingen in het mooie Twente.

Wandelen door af te vallen

Zelf ben ik begonnen met wandelen om af te vallen. Samen met mijn diëtist in Enschede die mij helpt met de beste voeding zorg ik ervoor dat ik wat kilo’s ga verliezen. Ik ben de laatste jaren enorm aangekomen en dit probeer ik te veranderen met de beste hulp. Ook nadat ik weer in vorm ben zorg ik samen met mijn diëtist ervoor dat dit ook zo mooi blijft. Een diëtist is ook een echte aanrader voor iedereen die moeite heeft met het afvallen.

Geef een reactie