Arca Butaangeiser voor op de camping of vakantiehuis

Ondanks het feit dat gas steeds duurder wordt kan een butaangeiser nog steeds veel voordelen hebben ten opzichte van bijvoorbeeld een elektrische boiler. Zo kan hij overal geplaatst worden en de Arca geiser zelfs waar geen stroom aanwezig is. Dit kan erg handig zijn voor op de camping of bij uw vakantiehuis.

Wat is een Arca butaangeiser ?

Een Arca butaangeiser is vergelijkbaar met de geiser die uw oma in huis had. Alleen is het grote verschil dat de moderne geisers veel minder gas verbruiken dan die van uw oma.

Ook is er geen waakvlam meer aanwezig en kan tevens werken op propaan en lpg.

Op het moment dat er warm water kraan aangaat, ontsteekt de geiser zichzelf en verbruikt dus minder gas dan de geisers die de hele tijd een vlam aan hebben staan.

Ontsteking met batterijen

De ontsteking vind plaats met behulp van batterijen wat als voordeel heeft dat hij geen stroom uit de muur nodig heeft. U kunt hem dus overal plaatsen. Dus ook bij de paardenstal of hondenhokken. Ideaal dus.

Een geiser met minimale uitstoot en getest door de KEMA

De butaangeiser van Arca voldoen ook nog eens aan alle nieuwe normen die onlangs door de EU zijn opgesteld. Zo mag het apparaat een minimale uitstoot hebben van schadelijke gassen.

Voldoet aan alle normen van deze tijd

Als hij voldoet aan deze normen mag hij het label Low NOx dragen. Ook moet de geiser beveiligd zijn tegen te hoge temperaturen, te hoge of te lage water en gasdruk en gasverlies.

Dit alles moet de fabrikant laten testen bij een erkend keurstation.

Arca heeft ervoor gekozen dit bij een KEMA keur te laten doen. Door deze keur mag de geiser door geheel Europa worden verkocht en gebruikt. Een veilig gevoel dus.

Wilt u een geiser kopen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en veilige geiser kijk dan eens bij Warmteshop.EU. Deze vindt u op het internet via deze link.

 

Geef een reactie