Een teamfeest geven doe je zo!

Elk jaar houden wij met de voetbal een teamfeest. Dit jaar was het aan mij om het teamfeest te organiseren. Het valt niet mee om voor 20 man een feest te organiseren. Er komt veel bij kijken bij een teamfeest. Veel verschillende wensen, de juiste data, eten, noem maar op. Ik ga jullie laten zien hoe en wat ik heb gedaan om een geslaagd teamfeest te organiseren. Misschien doe je zelf hierdoor ook ideeën op.

Verschillende wensen

Iedereen waarmee je het feest gaat vieren heeft zijn eigen wensen en behoeften. Door dit op een rijtje te zetten weet je precies wat iedereen wel en niet leuk vindt en wat ze wel en niet willen eten of drinken. Bij een teamfeest hoort natuurlijk een hapje en een drankje. Daarom is het wel handig om te weten wat iedereen lekker vindt.

Ook is het altijd leuk om een activiteit te organiseren. Dit helpt met de teambuilding en is altijd leuk om op terug te kijken. Zo hebben wij s ’middags een bbq workshop gedaan. Iedereen uit ons team houdt van lekker en vers eten. Dus dit was de ideale activiteit die we konden doen. Iedereen vond het erg leuk en het was ook nog eens leerzaam. Er zijn natuurlijk veel andere workshops en activiteiten die je kunt doem met het team. Het ligt er volledig aan waar de interesses van iedereen liggen welke activiteit je kan organiseren.

Juiste data

Het is natuurlijk wel zo fijn dat als je een feest organiseert de meerderheid aanwezig is. Handig is om ver van tevoren verschillende data in de groep te gooien en te kijken wanneer de meesten kunnen. Een datumprikker op het internet is hiervoor een goede optie. Hierdoor krijg je vaak een overzicht wie wanneer kan.

Ook wil je mooi weer hebben op je teamfeest. Alhoewel je het weer niet voor het uitkiezen hebt, kun je er wel rekening mee houden. Je kan er bijvoorbeeld er bewust voor kiezen om je teamfeest in de lente of zomer te organiseren om meer kans te maken op mooi weer.

Het feest afsluiten

Het teamfeest afsluiten ergens met een drankje en een hapje is altijd leuk. Dit kun je overal doen. Je hebt veel plekken zoals in iemands achtertuin, een café of zaal waar je iets kunt regelen. Ik heb het in mijn achtertuin gehouden. Via partyverhuur Losser heb ik een partytent, tafels en hapjes kunnen regelen. Zo heb ik gezorgd voor een mooie afsluiter van ons teamfeest.

 

 

Geef een reactie