De leukste kinderkleding

Veel mensen vinden het al best lastig om mooie, goede kleding voor zichzelf te vinden. Dat is ook helemaal niet zo gek, want er is echt ongelofelijk veel keuze als je gaat shoppen. Er zijn niet alleen veel verschillende kledingmerken te verkrijgen, maar ook nog eens erg veel verschillende soorten kleding. Het helpt ook niet dat de modetrends elk seizoen weer anders zijn. Het is dan ook niet makkelijk om goed up to date te blijven met de laatste veranderingen in de mode wereld.

Trends ook in kinderkleding

Voor kinderkleding is het helaas niet anders. Misschien had je gedacht van wel, maar nee dus! Op het gebied van kinderkleding is er bijna net zo veel variatie als bij kleding voor volwassenen. Dat betekent dat er dus tal van verschillende kledingmerken te kiezen zijn die allemaal net weer iets ander bieden.

Het kiezen van de leukste babykleding jongens of meisjes, of kinderkleding voor je peuter/kleuter of tiener is dan ook  niet altijd even gemakkelijk. Om je alvast een beetje op weg te helpen, volgen in dit artikel enkele tips voor merken die echt hele leuke kinderkleding maken. Op deze manier hopen we je keuze iets makkelijker te maken. Laten we snel beginnen.

Quapi, vrolijke kleding

Het eerste merk dat we zullen aanraden is Quapi. Quapi maakt erg vrolijke, kleurrijke kleding voor kinderen. Het doel van Quapi is niet alleen kleding te maken waarin kinderen er hip en vrolijk uitzitten, maar waarin zij zich ook gewoonweg fijn voelen. Dat betekent dat er gebruik wordt gemaakt van erg comfortabele stoffen, waardoor kinderen lekker kunnen spelen. Quapi is een redelijk groot bedrijf, waardoor er altijd wel een winkel in jouw buurt te vinden is die het merk verkoopt. Ook zijn er veel Quapi sale winkels. Bij een Quapi sale winkel kun je B-stock, of kleding van het oude seizoen voor flinke kortingen kopen.

Een voordelige optie

Het tweede merk dat wij aandragen is Name It. Dit kledingmerk komt oorspronkelijk uit Denemarken, maar is al vele jaren razend populair in Nederland. En dat is natuurlijk om een reden. Net zoals Quapi, maakt ook Name It, vrolijke en creatieve kleding voor kinderen en baby’s. Naast het maken van vrolijke kleding zijn de kernwaarden van Name It voornamelijk duurzaamheid en sport. De kleding van Name gaat dan ook erg lang mee en kan tegen een stootje. Ideaal voor kinderen dus.

Name It is ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Mede daarom is het merk ook populair bij ouders. Want we weten allemaal dat een hard groeiend kind een duur grapje is. Net zoals Quapi is ook Name It wijdt verkrijgbaar. Dat hoeft overigens niet altijd in een winkel, want je hebt ook een Name it webshop . Op de webshop kun je de hele selectie van Name it makkelijk overzien en gelijk bestellen.

Hopelijk heb je iets aan deze tips. Wij zijn er van overtuigd dat deze twee mooie merken alles bieden op het gebied van babykleding jongens, of kleding voor tieners en alles wat er tussenin zit. Neem snel eens een kijkje op de Name it webshop of in een Quapi sale winkel.

 

Ook leuk: Ontdek het leukste mamablog van Nederland!

Geef een reactie