Vakantie mailing versturen aan zakenrelaties

De vakantietijd, is bijna weer aangebroken, dus de automatische afwezigheidsmailtjes stromen de mailboxen van vele mensen weer binnen. Dus een goede vakantie mailing, is misschien belangrijker dan je zelf dacht. Alleen is het wel zo, dat we in een digitaal tijdperk leven, waarin de waarde van een persoonlijke boodschap soms wordt vergeten.

Waarom kies je er dan niet voor om gepersonaliseerde kaart naar je zakelijke relaties te versturen? Daarvoor gaan wij je in dit artikel meer vertellen, zodat jij je relaties kunt informeren. Waardoor je uiteindelijk op een goede manier op vakantie kunt gaan.

Waarom je moet kiezen voor een persoonlijke vakantie mailing

Een vakantie mailing wordt tegenwoordig, zoals we misschien al hadden verklapt: veel per e-mail gedaan. Alleen is het wel zo, dat veel mensen vooral in de tijd van nu te druk zijn om elke dag hun mailbox te checken. Daardoor ontstaat er ruis en kunnen mensen, dus je vakantie over het hoofd zien. Net wanneer ze je eigenlijk nodig zijn, daarom is het kiezen van een direct mailing methode nog helemaal zó gek nog niet.

Want een direct vakantie mailing, is namelijk stukken persoonlijker dan een automatisch gegenereerde mail. Bovendien kun je hiermee ook een goede relatie opbouwen met je zakenrelaties, zoals bijvoorbeeld: je klantenkring. Verder verhoog je ook de response, want mensen moet iets daadwerkelijk in handen nemen willen ze het zien.

Tenslotte geef je jouw doelgroep hiermee de aandacht, die zij echt verdienen. Zo’n online bericht mist toch net de creativiteit en scherpte om de boodschap écht goed te kunnen overbrengen.

Hieronder gaan wij je meer vertellen, over de soorten direct mailing, die je kunt versturen.

Welke direct mailing kies je?

Je kunt een direct vakantie mailing op veel manieren aanpakken, waaronder: door het kiezen van een gepersonaliseerde schuifkaart. Deze kaart kun je helemaal zelf personaliseren waar de ontvanger door het trekken aan verscheidene tabjes steeds nieuwe informatie verkrijgt. In totaal gaat het om 4 tabjes, die elk een aparte boodschap kunnen bevatten. Beschrijf waar je vakantie naartoe gaat en vertel er wat over, waarom je daar heen wilde? Of schrijf op wie je vervanger is en waar degene op te bereiken, daarnaast kun je op het andere tabje weer beschrijven wanneer je precies terug bent. En als laatste kun je de ontvanger zelf ook een fijne vakantie toewensen. Zo houd je de aandacht net even wat langer vast en is het bovendien erg persoonlijk.

Mocht zoiets het niet helemaal voor je zijn? Dan kun je ook kiezen voor een turning card waar je aan beide kanten de boodschap kunt neerzetten, die net zoals de vorige optie vrij persoonlijk is. En waar je hopelijk ook nog eens betere zakelijke relatie aan overhoudt, dus wanneer kies jij voor een vakantie mailing?

 

Geef een reactie