Leren manifesteren: Weet wat je precies wilt

Je kunt niets laten gebeuren als je niet precies weet wat je wilt. Je moet eerst weten wat je wilt om iets te materialiseren. Dat houdt in dat je heel gedetailleerd moet zijn over de details van de dingen die je wilt en de situaties waarin je je wilt bevinden. Leren manifesteren is niet iets wat je meteen moet doen, maar het is altijd mogelijk. Je kunt beginnen met het maken van een lijst van 20 tot 25 items die je wilt hebben. Maak een lijst van wat je wilt en wees specifiek. Sta jezelf toe om te verlangen naar wat je nu wilt en sta open om het morgen te wijzigen. Zelfveroordeling helpt je niet om iets te manifesteren.

Leren manifesteren: vragen aan het universum

Het is tijd om je energie naar de wereld te vergroten door te vragen wat je wilt is als je eenmaal je lijst hebt voltooid. Het universum kan je helpen wanneer het begrijpt wat je wilt manifesteren. Het zal je nog steeds proberen te helpen, zelfs als je niets vraagt. Laat het niet allemaal aan het toeval over. Vraag in plaats daarvan wat je wilt. Er zijn verschillende methoden om te vragen wat je maar wilt. Het kan zijn door middel van manifestatie, gebed, meditatie, visualisatie en vision boards. Een brief aan het universum schrijven is een eenvoudige methode om te vragen wat je wilt. Door het universum te vragen wat je wilt hebben, kun je je wensen verduidelijken.

Leren manifesteren: Verrassing, je moet werken!

De kunst van het manifesteren omvat coördinatie met het universum. Werken voor wat je wilt vergroot je kansen om te krijgen wat je wilt. Het helpt je ook groeien. Maak een lijst van drie dingen die je vandaag kunt doen om dichter bij je doel te komen. Laat je motiveren door wat anderen hebben bereikt. Begin actie te ondernemen en blijf actie ondernemen totdat je je doel hebt bereikt.

Leren manifesteren: vertrouw op het proces

Je kunt je afvragen of manifesteren werkt terwijl je naar je doelen toe werkt. Je kunt ontmoedigd en geïrriteerd raken. Je vertrouwt het proces niet als je wacht terwijl je worstelt en je afvraagt ​​wanneer dingen zullen gebeuren. Je vertelt het universum dat manifesteren niet werkt als je aan manifestatie twijfelt. Je moet vertrouwen hebben in het proces bij het manifesteren. Stop en zeg tegen jezelf dat je dichterbij je doelen komt als je ze in twijfel wilt trekken. Je moet ook werken en geloven dat het mogelijk is.

 

Geef een reactie